menu sluit

Gustav

Geniet van ruime appartementen en luxe penthouses. Wonen met zicht op Maastricht.

 

  • Exterieurimpressie hoek De Cassij - Pikeursbaan
  • Interieurimpresse hoekappartement
  • Interieurimpressie tussenappartement en suite

Start bouw: september 2018
Architect: INBO architecten
Oplevering: 2020, alle woningen zijn verkocht

 

Het appartementencomplex Gustav bestaat uit 5 typen appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Het gebruiksoppervlak varieert van ca 60 tot 115 m².

Alle appartementen beschikken over een balkon, terras of stadstuin. De woonkamers hebben een open keuken. Naast de hoofdslaapkamer zijn alle appartementen voorzien van een tweede slaapkamer of en suite studeerkamer. De badkamers hebben een dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.

Daarnaast heeft elk appartement een separaat toilet met fontein.
En een ruime berging. De verdiepingen zijn bereikbaar via twee liften of het trappenhuis. Die bieden ook toegang tot een eigen parkeerplaats onder het complex. De bewonerspostbussen bevinden zich op de begane grond, bij de entree.

  • Impressies dakterras penthouse met uitzicht op Maastricht
  • Impressies dakterras penthouse

 Wonen met zicht op Maastricht.
Geniet van ruimte en luxe in de penthouses.

 

De riante penthouses op de 4e verdieping van appartementencomplex Gustav variëren qua gebruiksoppervlak van ca 150 tot 195 m². De ruime open keuken en woonkamer hebben een schuifpui of openslaande deuren naar het dakterras.

Dat biedt een spectaculair uitzicht op de historische binnenstad, het monumentale Eiffelgebouw, het levendige Sphinxkwartier of het groene Frontenpark. De penthouses hebben 2 of 3 slaapkamers.

De badkamer biedt ruimte aan een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Daarnaast beschikt elk penthouse over een separaat toilet met fontein. En over twee ruime bergingen.

De penthouses zijn bereikbaar via een lift of het trappenhuis. Die bieden ook toegang tot een eigen parkeerplaats onder het complex. De bewonerspostbussen bevinden zich op de begane grond, bij de entree.

  • Realisatie Gustav
  • Realisatie Gustav
  • Realisatie Gustav
  • Realisatie Gustav

De appartementen en penthouses van Gustav zijn in 2020 opgeleverd, alle woningen zijn verkocht.